Јаћимовић Небојша

Радионица за хармонику
Радионицу води: Јаћимовић Небојша

Jacimovic Nebojsa

    Nebojša Jaćimović je rođen 28. avgusta 1974. godine u Vranju.
    Osnovnu muzičku školu završio je u Vranju u klasi Bobana Ćirića. Kao učenik osnovne muzičke škole dobitnik je više nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima i festivalima.
    Srednju muzičku školu ,,Kosta Manojlović“ u Zemunu završio je uporedo sa Zemunskom gimnazijom u klasi profesora Zorana Rakića i Danijele Vagner.
   Po završetku srednje muzičke škole preselio se u Niš i upisao tamo Višu muzičku školu u klasi profesora Vojina Vasovića. Nakon završetka Više nastavio je studije u Bijeljini na Univerzitetu Slobomir u klasi  profesora Vojina Vasovića.
2001. godine se vraća u rodni grad i prvo počinje da radi u RT Vranje kao muzički urednik. Nakon toga 2002. godine dolazi u matičnu školu,,Stevan Mokranjac“ gde počinje da radi kao profesor harmonike i kamerne muzike i obavlja dužnost šefa odseka.
    U svom dosadašnjem radu sa učenicima aktivno učestvuje u kulturnom životu grada i priređuje mnoge javne nastupe svojih učenika. Učenici prof. Nebojše Jaćimovića nastupaju i na brojnim festivalima i takmičenjima u zemlji i inostranstvu. 

  To su: ,,Dani harmonike” u Smederevu, Internacionalni festival harmonike ,,Akordeon Art“ u Istočnom Sarajevu,Međunarodni festival u Novom Kneževcu, festivali m.š. Srbije, takmičenja u Loznici, Lazarevcu, Pančevu, Prokuplju, Vršcu, Zaječaru, Aranđelovcu i dr. Ostvareni su značajni rezultati.

Share

Распоред емитовања образовних садржаја

Видео галерија

40 година постојања МШ "Стеван Христић"


35 година постојања МШ "Стеван Христић"


Посета манастиру Високи Дечани


Певачка група Плетеница - Братимљење у Бачкој Паланци


 
Joomla templates by Joomlashine
My title page contents